Vislavski Nekretnine
Prezentacija agencije
uradjena u saradnji sa
e-Belgrade.net nekretnine logo
   
062/281-399
021/547-030

logo

NISMO BOLJI OD KONKURENCIJE, ALI SMO DRUGAČIJI“
Firma „Wislavsky“, kao kolsanting preduzeće ,osnovano 2005. godine nastala kao potreba da se finalizuje posao u domenu otvaranja firmi u inostranstvu koja se bavi „preradom drveta“. Kao eksperti u navedenoj oblasti nudili smo sve vrste usluga: osnivanje organizacijone jedinice u inostransvu,prevođenje dokumentacije, organizovanje od nabavke materijala , pa sve do prodaje.

Naša mala porodična konsalting firma se tokom godina razvijala van okvira „prerade drveta“, pre svega se orijentisala na građevinu, koju smo dalje razvijali i ušli u nove vode uspostavljanja-implementacije, održavanja i unapređivanja menadžment sistema u sklopu građevine i to po svim današnjim standardima.

Wislavsky Konsalting pruža usluge u oblasti investiranja,izgradnje,prodaje stanova, sa punom primenom standarda u zavisnosti od obima i sadržaja projektnog zadatka, kreira timove konsultanata i eksperata. Na Vaše zahteve odgovaramo visoko profesionalnim odnosom prema poslu, poštovanjem definisanih rokova i maksimalnim angažovanjem naših saradnika.

Jedinstveni smo na tržištu iz oblasti građevine,de smo svoje više godišnje iskustvo u pružanju usluga proširili i na prodaju nekretnina direktno od investitora, bez agencijske provizije, odnosno od kupca ne naplaćujući agencijsku proviziju. 
062/281-399

Telefon 062/281399
021/547030
Web Adresa   http://vislavski.rs
Email nekretninevislavski@gmail.com